Styrket ledelsen i Tour de Ski

Finske Aino Kaisa Saarinen gikk opp i ledelsen i Tour de Ski etter 3.-plass i torsdagens sprintrenn i Nove Mesto.

Marit Bjørgen var best av de norske på 8.-plass. Ingen av de norske jentene klarte å ta seg til A-finalen.Det var italienske Arianna Follis som vant sin andre sprintseier i årets Tour da hun vant torsdagens renn foran Petra Majdic og Saarinen.- Det er klart det er deilig å lede, men det betyr ikke så mye, for alt er helt åpent. Jeg ser på Virpi Kuitunen og Marit Bjørgen som mine største utfordrere, men håper jeg skal holde på denne ledelsen lenge, sa Saarinen til NRK etter rennet.Marit Bjørgen tapte litt til teten, men har på ingen måte gitt opp.- Jeg er fortsatt med i kampen, og dersom jeg går godt i lørdagens renn er det fortsatt muligheter, mente Bjørgen. (©NTB)