Trond Giske liker nok ikke denne siden

Ladbrokes opplyser det norske folk om "dobbeltmoralen" som hersker i den norske spillpolitikken" på ny nettside.

Trond Giske og Skjermbilde fra Ladbrokesnorge.no - Foto: Scanpix

Engelske Ladbrokes har i dag lansert en egen informasjonsside som trolig vil bli svært dårlig mottatt av kultur- og kirkeminister Trond Giske og norske myndigheter. Under domenet Ladbrokesnorge.no vil bookmakeren informere og opplyse nordmenn om den norske spillpolitikken som hersker i Norge, heter det.Siden vil også inneholde debatter, pressemeldinger og aktuelle saker om sport og spillpolitikk.- Vi ønsker å gjøre nordmenn mer opplyste og informerte om dobbeltmoralen som hersker i den norske spillpolitikken. Slik kan de selv ta et aktivt standpunkt. Siden kommer til å fungere som et bindeledd mellom Ladbrokes og det norske folk. Det foregår selvsagt ingen spillvirksomhet på denne siden, men vi ønsker å bruke retten til å ytre våre meninger, sier myndighetskontakt i Ladbrokes Norge, Per Scavenius i en kommentar.På forsiden til den nye nettsiden står det i klartekst at Ladbrokes arbeider for å avskaffe spillmonopolet i Norge :Ladbrokes arbeider for å avskaffe det norske spillemonopolet. Du fortjener bedre. Hos oss får spillere i gjennomsnitt igjen 92 % av hver satsede krone; hos Norske Tipping får du igjen kun 65 %. Monopolet gir deg et dårligere tilbud, verre service og en mye dårligere gevins.Målet til monopolet er tydelig: å få en moralskatt på spill.Ladbrokes skal bli en del av et konkurranseutsatt og regulert norsk spillmarked. Til det skjer får vi ikke tilby spill på en norsk side. Her på ladbrokesnorge.no kan du lese om hva vi vil og hva vi gjør for å nå frem dit.Her finner du nettsiden