TV 2-stjerne: Jeg har ødelagt egen karriere

Han var en av TV 2s sikreste kort, før hele hans karriere gikk i toalettet på kort tid. - Jeg har meg selv å takke, sier han nå.

Kvinne ser på TV2 - Foto: iStockphoto

TV-fjeset Frithjof Wilborn var i 12 år en av TV 2s aller største stjerner før det brått tok slutt sist vinter.Nå snakker den tidligere programlederen ut om den vanskelige tiden, skriver Dagbladet.- På egen hånd har jeg klart å ødelegge min egen TV-karriere, innrømmet Wilborn fra talerstolen under et foredrag onsdag.Wilborn innrømmet i går at han selv rotet det til på en rekke områder, blant annet med reiseregninger på om lag 200.000 kroner, og at alt dette til slutt ble for mye å svelge for TV 2.- Setter man alle sakene i sammenheng er det definitivt nok til at jeg måtte ut, sa Wilborn.Wilborn tidligere sjef, Kåre Valebrokk, gir den tidligere programlederen ros for å snakke om det som har skjedd.- Beundringsverdig gjort. Jeg ønsker ham alt godt i fremtiden, sier Valebrokk til Dagbladet.