Hviledag for sliten Moan

Magnus Moan (25) var sliten og sto over alt av mas i VM-byen Liberec tirsdag.

Kombinertutøver Magnus Moan - Foto: Scanpix
Kultur

- Ingen dramatikk, sa landslagssjef for kombinertgutta Ketil Strandbråten.I likhet med lagkameratene droppet Moan både hopp- og langrennstrening. Det ble tidlig bestemt på grunn det meldte snøværet.Moan sto også over pressetreffet der landslagskollegene og trenerapparatet møtte. Han nøyde seg med noen småturer ut av løperhotellet.- Han føler seg litt sliten. Det er naturlig. Han er den av de norske som har konkurrert mest denne sesongen, og det ble et tøft program både under og etter de siste konkurransene i Klingenthal. Vi kom til Liberec rett før midnatt natt til mandag, sa Strandbråten.- Men han er frisk. Han er ikke mer sliten enn at han tok en 2.-plass i helgen, fastslo landslagssjefen.Moan og de øvrige prøvde hoppbakken mandag. Det skal de etter planen gjøre også onsdag. Hopptrening blir etterfulgt av langrennstrening.Torsdag går den første kombinertkonkurransen, der fellesstart i langrenn blir etterfulgt av to hopp i bakken. Øvelsen er ny i VM-sammenheng.Moan og Jan Schmid stiller helt sikkert for Norge. Hvem de to andre blir er ikke avklart, men det skal vel mye til om ikke en av dem er Petter Tande. (©NTB)

Nyheter
Kultur