Nå blir Trond Giske forbannet?

En sunnmøring har kjøpt domenet www.statensfinansfond.com og linker nå adressen rett til spillgiganten Ladbrokes.

Trond Giske og Skjermbilde fra Ladbrokesnorge.no - Foto: Scanpix
Kultur

Som vi kunne fortelle på tirsdag har en arbeidsledig sunnmøring kjøpt domenet www.statensfinansfond.com og linker det til ulike andre nettsider. Tirsdag var siden lenket til NAV, onsdag var den lenket til Fremskrittspartiet og torsdag er den lenket til Ladbrokes.I morgen er det fredag, og med mindre Ladbrokes kjøper domenet av sunnmøringen blir den sikkert lenket til en annen morsom nettside.- Dette er jo fantastiske nyheter for oss. Jeg har selv snakket med han og jeg kan skjønne hans frustrasjon på alle mulige måter. Vi vet at det er veldig mange i dette landet som synes spillpolitikken i dette landet er helt håpløs og det er på tide at de også blir hørt. Per dags dato ser jeg ikke på det som noe annet enn en mild form for frihetsberøvelse, all den tid vi kan drive minst like ansvarlig som de statlige monopolene, sier myndighetskontakt for Ladbrokes i Norge, Per Scavenius i en pressemelding.- Jeg vil anta at nyheten vil bli mottatt like humørløst fra staten sin side som det pleier å gjøre, men vi regner hvert fall men en kraftig oppgang i trafikken på våre sider i dag, humrer Scavenius.

Nyheter
Politikk