Nordlie: - Disse to rykker ned i år

Trener Tom Nordlie har trent 6 av de 16 lagene som er i eliteserien i år. Her forteller han deg hvilke lag som rykker ned i år.

Foto: Scanpix
Kultur

Kongsvinger-trener Tom Nordlie tror Start og Strømsgodset kommer til å rykke ned fra eliteserien 2009.Det sier han til VGTV.Tom Nordlie har selv trent Start, og sier det er med tungt hjerte at han tipper klubben ned.- Laget er ikke forsterket nevneverdig, og selv om Knut Tørum er en ambisjonsrik trener, så går ikke dette veien, sier Nordlie.Han tror også Strømsgodset må ta den tunge veien ned i Adeccoligaen, rett og slett fordi de har for dårlig økonomi til å hevde seg.(NTB melder i dag at SIF Fotball AS ikke lover midler til spillerkjøp selv om klubben innrømmer at det trengs)Nordlie tror Sandefjord havner på kvalifiseringsplassen etter årets sesong.

Nyheter
Kultur