Usikkert Rosenborg-år

Rosenborg budsjetterer med 30 millioner i underskudd i 2009, men kan også ende i pluss.

Tidligere RBK-spiller Alexander Tettey (t.v.) - Foto: Scanpix
Kultur

2009 blir et usikkert år for Norges rikeste fotballklubb. Rosenborg kan sitte igjen med så mye som 50 millioner i underskudd, men samtidig kan de ende i pluss, melder Adresseavisen.For til tross for at Rosenborg i utgangspunktet ikke er med i Europa:

  • Den sportslige satsingen skal opprettholdesDen sportslige satsingen skal opprettholdes
  • Deler av Lerkendal skal oppjusteresDeler av Lerkendal skal oppjusteres
  • Netthandelen skal utviklesNetthandelen skal utvikles
- Derfor vil budsjettet se slik ut, forklarer direktør Nils Skutle etter å ha lagt fram budsjettet som i utgangspunktet et nisseluerødt; 29,8 millioner kroner i underskudd.- Vi føler at tallet er et realistisk anslag. Men det kan både bli en god del lavere og en god del bedre. Mye avhenger av spillersalg og eventuelt spill i Europa, sier Skutle. (NTB)

Nyheter
Kultur