- En ræva dårlig kamp av oss

Brann ble rundtspilt og ydmyket av et Sandefjord-lag de fleste tror kommer til å kjempe i bunn. - Ræva dårlig, mente Brann-trener Nilsen.

Branns trener, Steinar Nilsen - Foto: Scanpix
Kultur

Treningskampene har vært dårligere, og bedre så det heller ikke ut for Brann under årets første seriekamp.Sandefjord, som de fleste har tippet helt i bunn, lekte til tider med slappe bergensere og vant til slutt fullt fortjent 3-1. Brann-trener Steinar Nilsen var en skuffet mann etter kampen.- Dette var ræva dårlig kamp av oss, for å si det mildt. I dag syns jeg vi gjennomfører en uprofesjonell fotballkamp, sa Nilsen til 100 % fotball etter kampen.Heller ikke sportssjef i Brann, Roald Bruun-Hansen, var særlig fornøyd etter kampen.- Dette var først og fremst veldig skuffende og demotiverende, sa han etter at dysten i Sandefjord var over.

Nyheter
Kultur