Hangeland er bedre enn Ronaldo

Blendet og imponert over fotballferdighetene til Cristiano Ronaldo? Brede Hangeland er bedre, ifølge ny kåring.

Kultur

Ifølge den engelske avisen Daily Mail er Fulham og Norges Brede Hangeland i år en bedre fotballspiller enn for eksempel Cristiano Ronaldo.Avisen har satt opp de 50 spillerne de mener har gjort en best figur så langt i England, og der smyger den høyreiste Stavanger-gutten seg inn på en finfin 24. plass, mens Ronaldo må ta til takke med 26. plass.Hangeland regnes også som bedre enn stjerner som Ashley Cole på Chelsea, Robin van Persie og Willilam Gallas på Arsenal og Craig Bellamy på Manchester City.De tre spillerne på pallen er Nemanja Vidic og Ryan Giggs, begge fra Manchester United, samt Steven Gerrard hos Liverpool.Sjekk hele listen selv her!

Nyheter
Kultur