Her har det blitt billigere å feriere

Kronen har styrket seg mot både dollar og pund den siste tiden. Men drar du til disse destinasjonene får du nå langt mer igjen får pengene dine.

Foto: iStockphoto
Kultur

Kronen har styrket seg betydelig den siste tiden, og det har gjort at både turen til Storbritannia og USA blir rimeligere enn tilfellet var for kort tid siden.Men reiser du for eksempel på ferie til Polen kan du glede deg over at kronen har blitt hele 21,04 prosent mer verdt enn deres zloty siden nyttår. Skulle du velge litt mer eksotiske breddegrader, kan Mexico være et alternativ. Der har valutaen dalt med 14,10 prosent i forhold til kronen siden nyttår.Japan har blitt 12,65 prosent billigere, Malaysia 13,71 prosent rimeligere mens populære Thailand nå er 10 prosent billigere, dersom man ser på utviklingen i de lokale valutaer opp mot kronen.

Nyheter
Personlig økonomi