Kongepokalfavoritt eneste påmeldte i vektklassen

Blir løsningen skyggeboksing?

Kultur

Ingrid Egner, den beste av de norske kvinnebokserne de siste årene, er storfavoritt til å vinne kongepokalen i helgens NM, men hun har et problem med at hun er den eneste påmeldte i 57 kiloklassen.Det betyr at hun enten må gå ned i 54 kg eller opp i 60 kg for å få bokse i mesterskapet på Høyenhall skole, for øvrig den skolen hun selv var elev ved på barnetrinnet.I 54 kilosklassen er det påmeldt to deltakere, mens det er fem jenter i klassen over, 60 kg- Ingrid Egner kommer helt sikkert til å gå opp i 60 kiloklassen, for der vil hun få litt motstand, sier Henriette Kitel til NTB. Hun legger til at Egner er storfavoritt, selv om hun må møte boksere som er litt yngre enn seg.- Alle de fem som er påmeldt i 60 kg er erfarne boksere. Renate Bolland (Trym) og Ann Kristin Foss (Ørnulf) er de med lengst fartstid, men Fam Elgan (Champions, Bergen) er også tøff, elv om hun er litt yngre.- Likevel mener jeg det er klasseforskjell på Ingrid Egner og de andre. Ingrid står i en klasse for seg, så jeg tror nok ikke de som allerede er påmeldte i 60 kilo har lyst til å få opp Ingrid Egner, sier Henriette Kitel. (©NTB)

Nyheter
Kultur