Kutter burger-reklame etter sykdoms-spøk

Burger King skulle reklamere for billige burgere, men drev harselas med alvorlig sykdom i stedet. Slikt blir det bråk av.

Kultur

Hurtigmat-kjeden Burger King kutter nå ut en tv-reklame etter sterke reaksjoner. I reklamen bruker kjeden ordet vannhodeskadesalg for å billedlegge hvor billige deres burgere er. Dette falt overhodet ikke i god jord hos deler av publikum, og nå fjernes reklamen.- Etter flere henvendelser fra publikum om at dette var en uheldig kobling, valgte vi så klart å etterkomme kravene om å stoppe reklamen. Vi er helt enig i at dette ikke har noe med reklame og humor å gjøre, sier markedssjef Svein Hars i Burger King til VG.Hydrocephalus (eller vannhode) er en sykdomstilstand hvor det foreligger forstyrrelser i omsetningen av hjernevann og hvor hjernens væskehulrom blir utvidet.

Nyheter
Kultur