Liverpool trakk Chelsea - igjen!

Kvartfinalene i Champions League er nettopp trukket. Liverpool trakk Chelsea - igjen! Drømmetrekning for Manchester United.

Liverpools Steven Gerrard, Manchester Uniteds Dimitar Berbatov og Chelseas Frank Lampard - Foto: Scanpix
Kultur

Trekningen av kvartfinalene, og resten av cupspillet, i Champions League, har nettopp funnet sted på UEFAs hovedkvarter i Nyon, Sveits.Flere kanonoppgjør kom opp av hatten.KvartfinalerVillarreal-ArsenalManchester United - Porto Liverpool-Chelsea Barcelona-Bayern MünchenSemifinalerManchester United/Porto-Villarreal/ArsenalBarcelona/Bayern München-Liverpool/ChelseaKvartfinalene blir spilt tirsdag 7. og onsdag 8. april, med returoppgjør 14. og 15. april.Semifinalene blir spilt tirsdag 28. og onsdag 29. april, med returoppgjør 5. og 6. mai.Finalen blir spilt onsdag 27. mai på Stadio Olimpico i Roma.

Nyheter
Kultur