Nå vil legenden tilbake til sin favoritt-klubb

I 11 år spilte han i en av verdens største fotballklubber før han beveget seg videre i karrieren. Nå drømmer legenden om å komme tilbake til sin favorittklubb.

Foto: Scanpix
Kultur

Roberto Carlos, hvis fulle navn er Roberto Carlos da Silva, er meget åpen for en retur til Real Madrid.Mannen med sleggen spilte for de hvite i Spania fra 1996 til 2007, før han beveget seg videre til Fenerbahce i Tyrkia.Nå er han særs åpen for en retur til Madrid. Tidligere Real-president Florentino Perez er nemlig tilbake i styre og stell i den spanske hovedstaden, og det virker å friste Carlos.- Hvis Florentino kommer og sier "Roberto, kom tilbake", ja, da må jeg tenke over det, og diskutere litt, sier Carlos til den spanske radiokanalen Cadena Cope, melder soccernet.Se mannens kanskje mest kjente scoring under.

Nyheter
Kultur