Sint på det han selv sa for kort tid siden

For noen få måneder siden sa Brann-trener Steinar Nilsen at han ønsket å kjøpe flere spillere. Nå er han luta lei av de som sier nøyaktig det samme.

Steinar Nilsen, trener i Brann - Foto: Scanpix
Kultur

Steinar Nilsen har ikke fått den starten på trener-karrieren i Brann som han ønsket. Etter 1-3-tap mot Sandefjord murres det i Bergen, og mange mener nå at spillerkjøp er eneste vei ut av Brann-problemene.Det vil trener Nilsen imidlertid ikke høre snakk om.- Jeg har registrert at det har vært rop etter en del ting. Hvis man hele tiden skal forlange nye spillere, hva skal vi da gjøre med dem som er her, spør Brann-treneren i tirsdagens VG.Les også: Eliteserien: Her er gull-vinneren og Eliteserien: Disse rykker ned i 2009Det var ikke det godeste Nilsen sa for noen få måneder siden.- Vi ser for oss at vi forsterker oss i alle lagdeler. Vi kommer tilbake med navn når de har signert, men vi ønsker ikke å spekulere i det ene eller det andre navnet før det, sa Nilsen helt i slutten av 2008.Siden det har to spiss-innbyttere samt en forsvarsspiller på lån kommet til klubben, neppe det Nilsen mente med sine uttalelser.

Nyheter
Kultur