Skjelte ut dommer som var 111 mil unna

Under søndagens kamp mot Brann i Bergen skjelte og smelte Daniel Nannskog i kjent stil - på en dommer som var på kino 111 mil unna.

Stabæks Daniel Nannskog - Foto: Scanpix
Kultur

Kjeftesmella til Daniel Nannskog er etter hvert viden kjent i norsk toppfotball, både hos publikum og hos dommerstanden. Men det spørs om den scoringsglade svenske bommet litt med munnbruken søndag.Under hele helgens oppgjør mot Brann i Bergen sprang nemlig fjorårets toppscorer rundt og ropte på Jonny Ditlefsen da han skulle påpeke noe han var uenig med ovenfor kveldens pipeblåser.Problemet var bare at Johnny Ditlefsen befant seg 111 mil unna - på kino i Mo i Rana.- Er det mulig? Er du sikker? Og jeg som har kalt ham for "Jonny" og "Ditlefsen" hele kampen, sier Nannskog til VG da han blir klar over flausen.For ordens skyld - kampen mellom Brann og Stabæk søndag endte 1-1 og ble dømt av Tommy Skjerven.

Nyheter
Kultur