Spår stort underskudd for fotballklubbene

Sondre Kåfjord er kritisk til hvordan mange av eliteserieklubbene driftes.

Foto: Scanpix
Kultur

Fotballpresidenten spår et samlet underskudd på 250 millioner kroner, skriver Aftenposten.Mandag gikk fristen ut for klubbene til å levere inn sine endelige regnskap til Norges Fotballforbund. Kåfjord spår røde tall.- Jeg tror vi havner på 250 millioner kroner, kanskje mer, sier Kåfjord til Aftenposten.Fotballpresidenten oppfatter likevel ikke klubbenes økonomi som noen krise siden alle fikk lisens i fjor. Han anbefaler klubbene å kutte kostnader.- Det er bare en måte å komme unna dette på, og det er å kutte kostnader. Det vil være feil å tro at inntektene vil øke stort i 2009. Klubbene bør la være å kjøpe spillere og selge hvis de kan, sier Kåfjord. (©NTB)

Nyheter
Kultur