Stjerne-kone døde etter skiulykke

Skuespilleren Natasha Richardson døde onsdag av skadene hun pådro seg i en skiulykke i Canada tirsdag.

Nobel-fest på Grand hotel. Skuespillerne Liam Neeson og kona Natasha Richardson - Foto: Scanpix
Kultur

Skuespilleren Natasha Richardson døde onsdag av skadene hun pådro seg i en skiulykke i Canada tirsdag.45 år gamle Richardson var gift med skuespilleren Liam Neeson. Richardson, datter av den kjente skuespilleren Vanessa Redgrave, fikk alvorlige hodeskader etter fallet i skibakkenNatasha Richardson har blant annet spilt i filmene «The Parent Trap» og «The Handmaid's Tale». Hun mottok Tony-prisen i 1998 for sin innsats i musikalen «Cabaret».Sammen med ektemannen Liam Neeson har Richardson to sønner på 12 og 13 år. De skal begge ha stått på ski sammen med henne da ulykken skjedde.

Nyheter
Kultur