United favoritter til å ta Mesterligaen

Manchester United kom meget gunstig ut av dagens Champions League-trekning. Men kanskje du heller skal sette pengene på en outsider?

Manchester United. Foto: Scanpix
Kultur

Kvartfinalene, og resten av cupspillet i Champions League, ble trukket tidligere i dag. Manchester United seiler nå opp som bookmakernes favoritter etter å ha kommet meget gunstig ut. United møter først Porto, og med seier der venter enten Villarreal eller Arsenal i semifinalen.Den andre halvdelen fremstår som langt tøffere, med Barcelona, Bayern München, Liverpool og Chelsea.- United har fått den beste veien til finalen som de kunne få på papiret, sier oddssetter Anders Berntsen i Betsafe.com ifølge en pressemelding.Spilleselskapet tror på United-Barcelona i finalen, med en knepen engelsk seier som utfall. Vinneroddsene er satt til hhv. 2,85 og 3,75 for de to lagene. Chelsea, Liverpool og Arsenal har fått vinnerodds på hhv. 7,00, 8,00 og 9,00.Unibet vurderer det på samme måte. United er favoritter foran Barcelona, med vinnerodds på hhv. 3,00 og 4,00. Chelsea, Liverpool og Arsenal har fått vinnerodds på hhv. 7,50, 8,00 og 8,50.Et godt outside bet for pokalen kan være Bayern München, som latterliggjorde Sporting Lisboa med 12-1 sammenlagt i forrige runde. Betsafe og Unibet opererer med vinnerodds på hhv. 15,00 og 18,00 for tyskerne.

Nyheter
Kultur