Brukte 27 millioner på hunde-pynt

Noen hundeeiere er lit ekstra opptatt av at kjæredyret sitt skal se fint og fjongt ut. Prislapp: 27 millioner kroner!

Kultur

Det kan ikke være tvil om at enkelte mener kjæledyr bør behandles som kongelige. En thailandsk designer bestemte seg nylig rett og slett for å skaffe hunden sin en tiara.Se video om den ekstravagante hunde-gaven her!Den er verdt 4,2 millioner amerikanske dollar, eller i overkant av 27 millioner norske kroner.Til tross for at hunden Kanune er hankjønn, måtte han finne seg i å bære den kostbare hodepynten fullpakket med edelstener på hundemessa i Bangkok.Designeren forteller at han brukte nesten to måneder på å lage mesterverket, men han gir seg ikke med dette. Neste steg er å lage matchende hårpynt, selvsagt pyntet med edelstener. Kun det beste er godt nok for de firbeinte.

Nyheter
Kultur