Fakta om helgas Eliteseriekamper

Dette er "alt" om helgas kamper i Eliteserien.

Martin Andresen, hovedtrener for Vålerenga, Daniel Nannskog, spiss i Stabæk, Clarence Goodson forsvarsspiller i Start og Kjetil Rekdal, trener i Aalesund. Foto: Scanpix
Kultur

Status foran 6. runde eliteserien fotball menn (tabellplassering i parentes):Lørdag (16.00):Molde - VikingMolde (1): Mattias Moström og Valter Tomaz Junior ute med langtidsskader. Ellers fulltallig.Viking (11): Joakim Austnes ute med ryggskade, mens Tomasz Sokolowski og Jørgen Horn fortsatt er uaktuelle.Tilsvarende kamp i fjor: 2-3.Dommer: Espen Berntsen, Vang.Søndag (18.00):Fredrikstad - AalesundFredrikstad (4): Fernando Wallace er ute med en strekkskade. Abgar Barsom, Jan Tore Ophaug og Pål Andre Czwartek er ute med langtidsskader.Aalesund (7): Adin Brown, Øyvind Gram og Peter Kopteff er uaktuelle.Tilsvarende kamp i fjor: 5-0.Dommer: Kjetil Sælen, Arna-Bjørnar.Lyn Oslo - SandefjordLyn Oslo (6): Davy Claude Angan pådro seg en liten brist på trening og er uaktuell. Ellers fulltallig.Sandefjord (10): Samuel Isaksen tilbake i trening, men usikker til kampen. Usikker er også Malick Mane. Demba Binda soner for rødt kort sist.Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.Dommer: Roy Helge Olsen, Fløy.Odd Grenland - VålerengaOdd Grenland (5): Tommy Svindal Larsen er uaktuell, ellers skadefri tropp.Vålerenga (13): Juan Fuenmayor er fortsatt uaktuell.Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.Dommer: Tom Harald Hagen, Grue.Start - TromsøStart (9): Ole Martin Årst, Solomon Owello og Jesper Mathisen er uaktuelle. Hunter Freeman og Erik Mykland er usikre og testes i løpet av lørdagen.Tromsø (3): Bovar Karim og Keijo Huusko langtidsskadd. Sigurd Rushfeldt er usikker og testes i løpet av lørdagen.Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.Strømsgodset - StabækStrømsgodset (16): Øyvind Storflor, Kim André Madsen, Christer George og Mattias Andersson er alle ute med skader.Stabæk (7): Johan Andersson og Pontus Segerström er fortsatt uaktuelle.Tilsvarende kamp i fjor: 0-0.Dommer: Terje Hauge, Olsvik.Lillestrøm - Rosenborg (20.00)Lillestrøm (14): Marius Johnsen er tilbake i full trening og er disponibel for en plass i troppen, men starter trolig på benken. Pål Steffen Andresen og Lars Kristian Eriksen er de eneste uaktuelle.Rosenborg (2): Abdou Razack Traoré og Michael Kleppe Jamtfall er uaktuelle. Ellers full tropp.Tilsvarende kamp i fjor: 4-2.Dommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.Mandag (19.00):Bodø/Glimt - BrannBodø/Glimt (12): Stian Theting er tilbake i troppen. Jan-Derek Sørensen og Thiago Martins er begge ut ifra to til fire uker.Brann (15): Petter Vaagan Moen tilbake etter skade. Rodolph Austin soner også denne kampen. Birkir Már Sævarsson er skadet i øyeblikket. Men smellen i venstre lår/lyske kan leges til mandag. Eirik Bakke fortsatt langtidsskadd.Tilsvarende kamp i fjor: 3-1.Dommer: Kristoffer Helgerud, Lier. (©NTB)

Nyheter
Kultur