Formel-1 legende ut etter skandale

McLarens konserndirektør, Ron Dennis (61), trakk seg torsdag fra alle engasjementer i forbindelse med formel 1-laget.

Ron Dennis - Foto: CC
Kultur

Selv om Dennis hevdet det var helt tilfeldig, tyder mye på at avgjørelsen kommer som følge av skandalen laget skapte i sesongåpningen i Australia.Verdensmester Lewis Hamilton skal ha blitt instruert av teamledelsen til å lyve om en hendelse for å bli flyttet opp til tredjeplass. En høring i slutten av måneden vil avgjøre om McLaren-laget skal straffes med utestengelse etter episoden.- Jeg tviler på om formel 1-sjefene vil bli skuffet over min avgjørelse. Men ingen har bedt meg om å fratre. Jeg gjør det av egen vilje, sier Dennis.61-åringen, som er medeier i McLaren-selskapet, vil omgående starte i en annen avdeling for å utvikle en gatebilmodell for racing.Flere andre sjefer i teamet har enten fratrådt eller er suspendert etter skandalen med Hamilton. (©NTB)

Nyheter
Kultur