Fotballag kunne blitt drept av stork

Et helt fotballag fryktet nylig for sitt liv under en reise til en bortekamp. En stork kunne ha sørget for at alle omkom.

Foto: Scanpix
Kultur

Hele fotbaltroppen til laget Dinamo Bucharest kunne nylig ha omkommet i en flyulykke forårsaket av stork.Laget var på vei til byen Iasi for å spille kamp, da flyet de satt i kolliderte med en flokk med storker.Kollisjonen etterlot et relativt stort hull i nesen på flyet, og gjorde at samtlige ombord trodde deres siste time hadde kommet.- Vi hørte at det var noe som traff oss med stor kraft, så vi skjønte at det var noe galt. Men det var først etter at vi landet og så skaden på flyet at vi innså hvor alvorlig det var, sier fotballtrener Mircea Rednic til Sky News.Om det var møtet med storkene som gjorde det er usikkert, men Dinamo Bucharest tapte for Politehnica Iasi, til tross for at sistnevnte sliter i bunn og at Bucharest seiler mot seriegull.

Nyheter
Kultur