Golfbane er konkurs

- Vi håper alle medlemmene viser forståelse og har tålmodighet i denne vanskelige perioden, heter det på klubbens nettside.

Chad Campbell - Foto: CC
Kultur

Eier og driver av Kvitfjell Golfbane har begjært seg konkurs, melder styret på nettsiden som tilfeldigvis er samme nettside som Hafjell Golf.Det arbeides med potensielle nye eiere/drivere og man håper på en avklaring/løsning i løpet av den nærmeste tiden, heter det videre.Hafjell Golf AS vurderte tidligere i vinter å overta banen, men dette ble stemt ned på en ekstraordinær generalforsamling 3. april.Kvitfjell golfbane har 18 hull, par 72, og ligger på lågens voller i området fra bunnstasjonen i Kvitfjell alpinanlegg og nordover.Det er en spillevennlig og høykvalitetsbane med store førsteklasses greener etter U.S.G.A. standarden. Det som det imidlertid ikke opplyses om er at man enten må spille med myggnett eller bade i myggolje før man går ut.

Nyheter
Næringsliv