Juventus vil ha Cannavaro tilbake

Det italienske serie A-laget Juventus er svært interessert i å få tilbake stopperen Fabio Cannavaro (35) fra spanske Real Madrid.

Foto: Scanpix
Kultur

Cannavaro, som ble kåret til årets spiller i verden i 2006, har kontrakt med det spanske laget ut sesongen, og ville helst avslutte karrieren i Napoli som er hans fødeby. Klubbpresidenten i Napoli mente imidlertid at den italienske landslagskapteinen er for gammel.Derfor har «den gamle dame» meldt sin interesse for sin tidligere spiller, som gikk til Real etter korrupsjonsskandalen som førte til at Juventus ble tvangsnedflyttet i 2006.- Juves tilbud er det største og mest interessante, fortalte Cannavaros agent Gaetano Fedele til italienske medier mandag.Cannavaro er også ettertraktet i England, Russland og Tyskland.- Det er stor sjanse for at det blir en avklaring i løpet av uken, sa agenten.Etter nyheten om at Cannavaro kan bli hentet tilbake, har flere Juve-tilhengere meldt sine mishagsytringer på forskjellige internettfora. De har ikke tilgitt Cannavaro at han «sviktet» klubben da den var i nød. (©NTB)

Nyheter
Kultur