Må United gi fra seg Tevez gratis til Liverpool?

De kjemper en knallhard kamp om ligatrofeet i år. Nå kan en av Manchester United sine superstjerner havne hos erkerivalen Liverpool, uten at United får en krone.

Foto: Scanpix
Kultur

Den engelske avisen The Times melder fredag at Liverpool skal være interessert i Manchester United-spiller Carlos Tevez.Argentineren har vært under en toårs låneavtale i United. Avtalen går ut etter denne sesongen. Tevez sine økonomiske rettigheter eies av flere selskaper frontet av finansmannen Kia Loorabchians.Skulle Liverpool bli Tevez' nye klubb vil altså ikke United få en eneste krone i kompensasjon.Også Chelsea, Manchester City, Inter Milan og Real Madrid skal være interessert i Tevez.Argentineren har i det siste klaget over manglende spilletid i United.

Nyheter
Kultur