Norsk Tipping tapte Tippinga-strid

- Vi synes resultatet er beklagelig, sier informasjonssjef Arve Sjølstad i Norsk Tipping.

Foto: Scanpix
Kultur

Norsk Tipping har gått på et nytt nederlag i forbindelse med uttrykket og navnet "Tippinga". Selskapet Winstone AS, som i likhet med Norsk Tipping er lokalisert på Hamar, etablerte nettstedet. Sammen med spilleselskapet Victor Chandler tilbyr de fotballtipping og odds-spill.Først tapte Norsk Tipping i Patentstyret. Nå er deres krav om enerett på navnet "Tippinga" avvist for andre gang. Oslo tingrett slår nemlig fast at ingen har enerett på uttrykket/navnet "Tippinga", skriver Hamar Arbeiderblad.Norsk Tipping oppfyller ikke kravene til å få godkjent "Tippinga" som sitt eget varemerke, mener retten.- Vi synes resultatet er beklagelig. Vi vil lese grundig gjennom dommen og vurdere hva vi skal gjøre videre, sier informasjonssjef Arve Sjølstad i Norsk Tipping til avisen.- Vi hadde forventet dette utfallet siden Norsk Tipping allerede har tapt for patentstyret tidligere, sier Karsten Kamp i Winstone til avisen.- Hva betyr dommen for dere?- Dommen betyr at vi fortsetter som vi har gjort siden 2001 med å bruke å markedsføre www.tippinga.com til våre spilltilbud, sier Kamp til HegnarOnline.- Tror du Norsk Tipping vil anke dommen?- Jeg tror Norsk Tipping vil anke dommen, men frykter ikke utfallet av en anke da de allerede har tapt saken tre ganger nå ganger.

Nyheter
Næringsliv