Selskapet er en gullgruve

ABC Startsiden har i løpet av fire år tjent 200 millioner kroner før skatt.

Publisert 6. april 2009 kl. 06.27
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.06
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
Foto: iStockphoto
I perioden fra 2005 til 2008 har nettsiden ABC Startsiden tjent 200 millioner kroner før skatt, skriver Finansavisen. Det er imponerende når man ser at selskapet i perioden har gått fra en omsetning på 18 millioner kroner til 132 millioner kroner.I fjor ble resultatmarginen hele 46 prosent. Trolig er resultatet fortsatt tilfredsstillende for Telenor Telecom Solutions, som sitter på 99,61 prosent av aksjene.Administrerende direktør Espen Udland mener det er noen enkle grunner til at selskapet år etter år har levert kanonmarginer.- Vi har jobbet hardt og dedikert med en langsiktig strategi med det som har vist seg å være rett produkt, i tillegg til noe flaks, sier han og fortsetter: - Dessuten har vi vært forsiktige med pengene og bemanningen, sier han.