Skeid venter på Braaten-penger

Skeid har ikke fått pengene som klubben har krav på, etter Daniel Braatens overgang fra Bolton til Toulouse.

Norges Daniel Braaten - Foto: Scanpix
Kultur

Braaten gikk fra engelsk til fransk fotball i fjor sommer. Skeid skal, som Braatens moderklubb, ha nesten 5 prosent av overgangssummen.- Det går et brev til Toulouse der vi fremmer kravet vårt. Vi kan ikke finne oss i dette. Reglene er klare. Vi har krav på nesten 5 prosent av overgangssummen, sier Skeids fotballformann Eldar Hansen til Aftenposten.Braatens overgang til Toulouse var en byttehandel der svenske Johan Elmander gikk motsatt vei. Skeid vet ikke hva Braaten ble verdsatt til og er bekymret for at han ble priset til 0 kroner, fordi Elmander var den høyest verdsatte spilleren i overgangen.- Vi aner ikke hva verken Elmander eller Daniel ble priset til, men vi skal ha vår del av overgangen uansett, sier Hansen.Norges Fotballforbund (NFF) er også koblet inn i saken.- Vi presser på med alle tilgjengelige midler. Det er flere slike saker i internasjonale overganger, og det tar ofte fryktelig lang tid før pengene blir utbetalt, sier fotballpresident Sondre Kåfjord til Aftenposten. (©NTB)

Nyheter
Kultur