Topp-treneren flørter med Viking

Laget hans topper tabellen mens Viking kaver i bunn. Likevel syns svensken at et tilbud fra Stavangerklubben ville vært smigrende.

Moldes tidligere trener Kjell Jonevret - Foto: Scanpix
Kultur

Kjell Jonevrets Molde topper tabellen i eliteserien eter 5 spilte kamper. Laget har kapret 13 poeng og har ennå ikke tapt.Men innerst inne kan det virke som den karismatiske treneren bærer på en drøm å trene Stavanger-laget Viking en gang i fremtiden.- Jeg ville blitt smigret om Viking hadde ønsket meg, sier han til Rogalands Avis.Og det er kanskje ikke så rart. Jonevret var en meget populær spiller på Viking mellom 1988 og 1990, og minnene fra Stavanger er der tydeligvis ennå.- For meg er det viktigste at jeg trives. Det gjorde jeg i Stavanger. Og det vet jeg at jeg kunne gjort igjen, sier Jonevret.Lørdag møtes nettopp Molde og Viking til dyst på Aker Stadion i Molde. Viking har fått en heller trå start på sesongen og ligger på 11. plass med fem poeng.

Nyheter
Kultur