- Vi er selvfølgelig skuffet

Informasjonssjef Arve Sjølstad i Norsk Tipping er skuffet over nederlag.

Dommer i rettssal - Foto: iStockphoto
Kultur

Tirsdag ble det kjent at Norsk Tipping har gått på et nytt nederlag i forbindelse med uttrykket og navnet "Tippinga". Først tapte Norsk Tipping i Patentstyret. Nå er deres krav om enerett på navnet "Tippinga" avvist av Oslo tingrett.Det er selskapet Winstone AS som står bak www.tippinga.com.- Dommen betyr at vi fortsetter som vi har gjort siden 2001 med å bruke å markedsføre www.tippinga.com til våre spilltilbud, sa Karsten Kamp i Winstone til HegnarOnline.- Jeg tror Norsk Tipping vil anke dommen, men frykter ikke utfallet av en anke da de allerede har tapt saken tre ganger nå ganger, utttalte Kamp.- Er Norsk Tipping overrasket over dommen?- Vi er selvfølgelig skuffet fordi begrepet TIPPINGA har vært brukt av media og spillere om Norsk Tipping siden starten i 1948. Dette mener vi også burde gjenspeiles i bruk av varemerke, sier informasjonssjef Arve Sjølstad i Norsk Tipping til HegnarOnline.- Vil dommen bli anket?- Vi vil nå lese grundig gjennom tingrettens dom og vurdere hva vi gjør videre, sier Sjølstad.

Nyheter
Kultur