Ville "vise rompa" til publikum

Morten Gamst Pedersen banket inn vinnermålet på overtid men virket rasende etterpå. - Jeg står for det jeg gjorde, sier Pedersen.

Morten Gamst Pedersen og John Carew - Foto: Scanpix
Kultur

Morten Gamst Pedersen avgjorde onsdagens landslagskamp mot Finland med et pent volleyskudd på overtid.Men etter scoringen virket Gamst Pedersen mest opptatt av å vise Ullevål-publikumet at han var sint - veldig sint.Blackburn-spilleren lot blant annet som om han skulle trekke ned buksa og vise rompa til publikum, og hyttet og fektet med nevene en god del mot Norge-fansen før han roet seg ned.Og nordlendingen forsvarte sine handlinger da han møtte pressen etter kampen.- Jeg står for det jeg gjorde. Det var mye følelser involvert, og det er det som skaper situasjonen. Det var både gode og triste følelser, sa Pedersen i møte med norske journalister onsdag kveld.TV 2s kommentator Jahn Ivar Jakobsen mener Gamst bør beklage sin oppførsel.- Jeg skjønner at han blir lei. Du kan jo selv tenke deg hvordan det ville være om 16 000 mennesker pep mot deg. Men sånn kan man bare ikke gjøre, sa han til TV 2 etter dysten.Kampen endte 3-2 til Norge, men det var bortelaget Finland som totalt sett var det beste laget. Norge mål ble scoret av John Arne Riise, John Inge Høiland og nevnte Pedersen.

Nyheter
Kultur