App-store er en nettbutikk fra Apple, tilgjengelig på iPhone og iPod touch fra iPhone OS versjon 2.0. App-store benytter seg av Apple 2.0-plattformen for programmer, som gir utviklere en meget bra plattform for å lage eller tilpasse programmer til iPhone og iPod Touch.Apple har nå lastet opp over 1 milliard programmer til Apple-brukere, og har tjent godt i prosessen. Det er uklart hvor stor andel av nedlastningen som er betal-programmer.På App Store kan utviklere selge eller gi bort sine programmer for en valgfri pris, hvorav 70 prosent går til utviklerens fortjeneste. Utviklerne kan også velge å utgi sine programmer gratis, uten å måtte betale noe ekstra til Apple. Utviklerne kan betale en startavgift på 99 dollar, slik at de har muligheten til å overføre programmene sine over til iPhone eller iPod touch for testing.Det er over 15.000 applikasjoner som offisielt er tilgjengelig på App Store.Dette er de mest populære programmene som koster penger i Norge:1. Radio2. Flight Control3. Monster Trucks ...4. Ports Of Call5. iEmoji6. Tweetie7. TV-Guide8. iBeer Special9. Valutakalkulator10. Police Scanner