Bjørn Dæhlies pengetips

Bjørn Dæhlie har lykkes både i idrett og som forretningsmann. Stikkordene er fokus og en forsiktig holdning, som han også har formidlet videre til Petter Northug.

Bjørn Dæhlie - Foto: Scanpix
Kultur

For et år siden vurderte Petter Northug å hoppe av landslaget til fordel for privatlaget Team Xtra Personell. Han spurte da skilegenden Bjørn Dæhli om råd, og det fikk han.- Bli på landslaget, ha noen gode sponsorer og tren! Det var, i følge VG, rådet Bjørn Dæhlie ga til Petter Northug. Enkelt og greit.Dæhlie sier også til avisen at Northug ikke ville fått lov av ham til å sette igang med eiendomsprosjekter eller investeringsprosjekter, underforstått at fokus på treningen og idretten er det viktigst for en toppidrettsutøver.Sett sponsorpengene på bok, er Dæhlies råd.Det rådet kan være like bra for andre toppidrettsutøvere som for Northug, forutsatt da at man har anledning til å ha private sponsorer.

Nyheter
Personlig økonomi