Mediene i landet har krevet at Ronaldo skal få landslagscomeback som følge av godt spill for Corinthians etter den alvorlige kneskaden. Ronaldinho har slitt i Milan denne sesongen og er heller ikke blant landslagssjef Dungas utvalgte til VM-kvalifisering og kontinentcupen.- Ronaldinho og Ronaldo er toppspillere, men de må finne tilbake til sin beste form før jeg tar dem med. Ronaldo er på vei tilbake, og jeg vet ikke om han ville føle seg komfortabel i landslaget ennå. Han ønsker ikke å bli tatt ut før han er klar, sa Dunga.
Troppen:
Målvakter: Julio Cesar (Inter), Gomes (Tottenham), Vitor (Gremio).Backer: Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), André Santos (Corinthians), Kleber (Internacional), Lucio (Bayern München), Alex (Chelsea), Juan (Roma), Luisao (Benfica).Midtbanespillere: Elano (Manchester City), Julio Baptista (Roma), Kaka (Milan), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Felipe Melo (Fiorentina), Anderson (Manchester United), Ramires (Cruzeiro).Spisser: Luis Fabiano (Sevilla), Alexandre Pato (Milan), Robinho (Manchester City), Nilmar (Internacional). (©NTB)