Film-stjerne tatt for tyveri på Gardermoen

Han er en kjent og kjær figur for mange norske tv-seere og oppklaring av kriminelle handlinger er det han gjør best. Nå er han selv blitt tatt for stjeling.

Publisert 12. mai 2009 kl. 08.01
Oppdatert 19. mars 2014 klokken 15.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 77 ord
Foto: Scanpix

Den svenske skuespilleren Krister Henriksson, som spiller den kjente rollefiguren Wallander, har blitt tatt for tyveri på Gardermoen Lufthavn.Det var forrige helg at den kjente og kjære skuespilleren ble tatt for parfymeri-tyveri.- En uheldig misforståelse, sier Henriksson til den svenske avisen Aftonbladet.Henriksson forteller videre at grunnen til at han ikke betalte for den 340 kroner dyre parfymen var at han i vanvare gikk utenfor butikken og at flyet hans deretter ble ropt opp, hvorpå stjernen skyndet seg.