Fotball-stjernens luksushjem solgt til frisør

På banen er han en fargeklatt - økonomisk har det bare vært svart. Nå er fotballstjernens luksushjem tvangssolgt for 4,7 millioner kroner.

Publisert 13. mai 2009 kl. 09.07
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.02
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 75 ord
Foto: Scanpix

I begynnelsen av mars fortalte HegnarOnline deg om luksusboligen til Fredrikstad-spiller Raymond Kvisvik som var lagt ut for salg.Les også: Selger eliteserie-spillerens luksusbolig Nå er boligen solgt, og prisen som ble oppnådd er 4,7 millioner kroner, skriver Moss Avis . Det skal være frisør og fotballentusiast Geir Monge som nå kjøper huset.Monge har tidligere sagt han planla å kjøpe huset for så å leie det tilbake til Kvisvik.Les også: "Fienden" skaffer Kvisvik hus Her er bildene av Kvisvik-huset.