- Vi hadde noen politiske partier som ønsket å kjøpe reklameplass opp mot valget, sier markedssjef Per Morten Ihler i Grenland Fotball ASA til NRK.En enstemmig menneskerettighetsdomstol i Strasbourg slo i desember i fjor fast at Norge ikke kan forby politisk tv-reklame, og at et fullstendig forbud vil bryte med menneskerettskonvensjonen.Odd Grenlands aksjeselskap ønsket å selge reklameplass i ulike mediekanaler til flere politiske partier. Men telemarkingene fikk blant nei fra lovutvalget til Idrettsforbundet.Vi kunne i teorien solgt reklame på nett, på arenaen, på draktene våre, vist den på storskjerm og lignende. Men nå legger vi ballen død, sier Ihler.- Dette ble aktuelt med dommen fra Strasbourg, men lovutvalget mener man har hensyn som taler mot salg av politisk reklame, sier sekretær Niels R. Kiær i utvalget til NRK. (©NTB)