- Jeg vil gifte meg med Alexander Rybak

Noen ville spille litt musikk for ham, andre ville ha autografen. Enkelte planla også frieri da GP-helten Rybak igjen var på norsk jord. Se video av kaoset her!

Alexander Rybak kom søndag til Gardermoen fra Moskva, ca 3000 supportere hadde møtt opp for å hylle ham. Det endte med en smule kaos og sikkerhetsvaktene måtte geleide ham ut av ankomsthallen Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Veien hit
Søndag kveld landet GP-helt Alexander Rybak på norsk jord. På Gardermoen ventet det snaue 5.000 mennesker på 23-åringen, de fleste med håp om å få et glimt av karen og kanskje autograf.Noen hadde imidlertid andre planer. En kvinne hadde møtt opp for å spille russiske trekkspill-folketoner for Rybak.En annen jente hadde faktisk planlagt å fri til GP-vinneren på Gardermoen i går. Hun har tidligere ikke vært noen stor fan av Grand Prix, men har falt pladask for årets vinner.Med på lasset fra Russland hadde Rybak også med seg sine korende sangfugler, som også fikk ta del i kaoset på Gardermoen.