Legende og stjerne blir bar-eier

Han er en levende fotball-legende og høyt respektert blant medspillere og fans. Nå planlegger stjernen imidlertid sitt liv etter fotballen, og blar opp penger for sin yndlingsbar.

Publisert 11. mai 2009 kl. 12.14
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord
Foto: Scanpix

Manchester United-legenden Ryan Giggs blir nå bareier, melder den britiske tabloidavisen Daily Star.Midtbane-bautaen, som i år ble kårets til årets spiller blant sine kolleger i Premier League, er allerede medeier i restauranten Milan i Manchester. Nå blar han opp for å redde og drive sin yndlingspub vegg i vegg.- Giggs synes det var synd at puben stengte. Han har hatt mange fine kvelder der sammen med kona si, og både Ryan, familien hans samt vennene hans er glad i puben. Ryan er en god forretningsmann, og folk i nærmiljøet vil juble om han overtar Brigdewater, sier en venn av Giggs, ifølge Daily Star.