Mesterligafesten endte i bråk

Over 100.000 fans feiret i gatene etter Barcelonas mesterligatriumf, men festen ble etter hvert ødelagt av opptøyer.

Barcelona feirer - Foto: Scanpix
Kultur

Politiet arresterte i løpet av natten 134 personer etter bråk.Feiringen startet rolig, men stemningen ble amper etter midnatt. En gruppe fans kastet ølbokser og flasker på politiet og journalister i den populære gata La Rambla i Barcelona. Ifølge politiet ble totalt 134 personer arrestert for ordensforstyrrelse.153 personer ble skadd i opptøyene, 23 av dem ble brakt til sykehus.Barcelona slo Manchester United 2-0 i finalen og sikret seg klubbens tredje trofé for sesongen. Barca vant også den spanske serien og cupen.Også i finalebyen Roma ble triumfen feiret, men politiet i den italienske hovedstaden meldte ikke om noen alvorlige hendelser natt til torsdag. 18 personer, både United- og Barcelona-supportere, ble pågrepet før og under finalen.Tidligere onsdag ble to Manchester United-supportere knivstukket og lagt inn på sykehus. (©NTB)

Nyheter
Kultur