Nå ligger Kongen syltynt an

Laget hans var best, og i sluttspillet turet de frem som de ville. Nå ligger Kongen og hans mannskap an til å ryke ut.

Foto: iStockPhoto
Kultur

LeBron James, eller King James som han kalles, hærfører for basketball-laget Cleveland Caveliers i USA, ligger med ett an til å ryke ut av sluttspillet i NBA.James og Cavs var det beste laget i grunnserien, og i de første rundene i sluttspillet knuste de all motstand. Også i semifinalene har de nå fordelen av flest kamper på hjemmebane, men nå er Orlando Magic i ferd med å ta fra dem finaleplassen.I lagenes fjerde møte vant nemlig mannskapet fra Florida 116-114 etter forlenging, og leder nå 3-1 i kamper.Foruten LeBron James, som puttet 44 poeng, var kjempen Dwight Howard (211 cm på strømpelesten) på Orlando kampens ener med sine 27 poeng og 14 returer.Femte kamp spilles i morgen i Cleveland, og taper hjemmelaget denne er LeBron James og co. ute av dansen, og Orlando går til en relativt overraskende finale.I den andre semifinale-serien møtes LA Lakers og Denver Nuggets. Stillingen der er nå 2-2.

Nyheter
Kultur