Neste stopp for Rybak

Neste gang Alexander Rybak får møte sin store skare av entusiastiske fans er allerede på onsdag.

Alexander Rybak kom søndag til Gardermoen fra Moskva, ca 3000 supportere hadde møtt opp for å hylle ham. Det endte med en smule kaos og sikkerhetsvaktene måtte geleide ham ut av ankomsthallen Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Veien hit
Rybak ble booket til Tønsbergmessen like etter semifinalen i den norske konkurransen, og seieren i finalen i Moskva lørdag har ført til at messeledelsen nå må legge om sine planer for arenaområdet og vakthold.- Vi må klargjøre underholdningsarenaen for maksimalt antall tilskuere. Under et Pippi-arrangement var det vel 20.000 tilskuere, og vi må forvente det samme med Alexander Rybak. Dessuten må vi legge om planene for vaktholdet og styrke det, sier administrasjonssekretær Gro Sundseth til NTB.Alexander Rybak har såkalt managementavtale med Bpop Mentometer i Oslo. Verken Sundseth eller Bpop ønsker å gi informasjoner om hva det koster å leie Rybak, men er enige i resonnementet om at kontrakter som blir gjort med ham nå vil koste atskillig mer enn om kontrakten ble inngått før finalen.Tønsbergmessen er første stopp på sommerens turné med vel 30 stoppesteder i Norge for Alexander Rybak og hans dansere. (©NTB)