Nokia 2730 classic, Nokia 2720 fold og Nokia 7020 har alle nett-tilgang og kommer med for eksempel Nokia Life Tools og Ovi Mail.- Tjenester som Nokia Life Tools og Ovi Mail i kombinasjon med mobiltelefoner som de vi lanserer i dag, gjør det digitale livet til forbrukere i vekstmarkeder lettere. Dette gir en inngangsport til informasjon, kunnskap, underholdning og personlig kontakt, uten at brukeren trenger å ha tilgang til en PC, sier Bjørn Egil Brekke, produktsjef i Nokia Norge i en kommentar.
Nokia 2730 ClassicNokia 2720 foldNokia 7020
Dette er Nokias rimeligste 3G mobil. Telefonen tilbyr deg raskere tilgang til nettet og rikere internettopplevelser. Nokia 2730 forventes levert i tredje kvartal av 2009 til en beregnet utsalgspris på 80 euro før eventuelle avgifter og subsidier.Nokia 2720 fold er en kompakt foldetelefon med speildetaljer i utformingen. Epost kan raskt og enkelt aktiveres ved å følge en enkel tre-stegs prosess, og i enkelte markeder vil telefonen tilbys sammen med Nokia Life Tools. Nokia 2720 fold forventes levert i tredje kvartal av 2009 til en beregnet utsalgspris på 55 euro før eventuelle avgifter og subsidier.Dette er en foldetelefon med mange spennende designdetaljer for deg som er opptatt av å tilpasse telefonen for et personlig preg. Telefonenen lyser opp når du mottar en samtale eller får en beskjed, og du kan lyse opp coveret på telefonen ved å "tappe" fingeren lett på overflaten to ganger. Mobilen har et kamera med 2 megapiksler, og lar deg dele favorittbildene med venner og kjente på ulike sosiale nettverk ved hjelp av noen få enkle tastetrykk. Nokia 7020 forventes levert i fjerde kvartal av 2009, til en beregnet utsalgspris på 90 euro før eventuelle avgifter og subsidier.