Se Riise DUNDRE ballen i garnet

Starten på John Arne Riises Roma-karriere var ikke den beste. Nå virker det som sunnmøringen er skikkelig varm i trøya. Se hans kanonkule fra søndagens kamp her.

John Arne Riise og islendingenes Birkir Sævarsson - Foto: Scanpix
Kultur

John Arne Riises Roma-karriere startet ikke slik den tidligere Liverpool-spilleren ville. Lite spilletid og manglende tillit var stikkordene for spillerens første måneder i den italienske hovedstaden.Men den siste halvdelen av sesongen i Italia har sunnmøringen så å si spilt fast på laget, og da årets siste seriekamp skulle spilles tok Riise like godt frem storslegga.Riise hamret inn 1-0 til Roma på meget karakteristisk vis, som spilte borte mot AC Milan, i det som var legenden Paolo Maldinis aller siste kamp.Se målet under.

Nyheter
Kultur