Mandag ble det kjent at assistenttrener for ishockeylandslaget for herrer og hovedtrener for kvinnene, George Kingston, slutter i jobben.I sitt avskjedsbrev som han har sendt forbundet på e-post er han ikke nådig med de norske spillernes opptreden i forrige VM.Kingston var godt fornøyd med kvartfinale i fjor, men i avskjedsbrevet kritiserer han VM-laget for holdninger, verdier og standpunkter som etter hans mening sørget for et dårlig VM i år.Landslagstrener Roy Johansen liker ikke e-posten fra sin tidligere assistent.- Jeg synes det er helt feil, illojalt og ikke riktig å komme med slike synspunkter i en mail i etterkant, sier landstrener Roy Johansen til NRK.Han mener at hvis Kingston ville noen vei med kritikken burde den vært tatt opp internt og i de rette foraene for slikt.Er det noe i det Kingston sier om dårlige holdninger?- Jeg stiller meg uforstående til det. Vi har hatt de samme verdiene hele tiden. Disiplinen har vært en del av det hele tiden. Å gå ut slik som Kingston gjør i denne mailen er litt udisiplinært fra hans side, sier Johansen. (©NTB)