Kampen mellom Viking og Stabæk i Stavanger torsdag endte 2-2. Men det var ikke slutt på dramatikken selv om dommeren hadde blåst i fløyten.I såkalt mixed zone etter kampen, der pressen får mulighet til å ta en prat med spillerne, tente Stabæk-spiller Inge André Olsen på Viking-trener Uwe Rösler.- Her ligger jeg nede etter en skade, og så står det en apekatt på sidelinjen og skriker. Da lurer jeg på hvilket nivå det ligger på, sa Stabæk-stopperen da han snakket med pressen etter den lille Rösler-diskusjonen.Fredag var det Rösler til tur til å svare på angrepet fra Olsen, og Viking-treneren gjorde det på en heller humoristisk måte.Etter treningen med laget fredag dukket nemlig tyskeren opp med bilde av en apekatt tapet til brystet, gomlende på en banan i møte med pressen.- Er jeg en ape, så er jeg en ape. Da får jeg også leve opp til det, sa Uwe Rösler til Aftenbladet.no og tok en stor bit av bananen.Rösler mener Olsen bevisst prøvde å hale ut tiden da han lå nede i slutten av torsdagens oppgjør, og kaller Stabæk-stopperen for en dramaqueen.