Blir han milliard-satsningens nye frontfigur?

Klubben har satset - og skal satse - milliarder på å bli en av de største i verden. Nå vil de har en høyreist, norsk spiss med på laget.

Morten Gamst Pedersen og John Carew - Foto: Scanpix
Kultur

John Carew blir nå linket til Manchester City, skriver Sky Sports.Klubben skal ha vendt blikket mot Carew, ettersom det ser vanskelig ut å få Roque Santa Cruz vekk fra Blackburn, en spiller de i utgangspunktet ville ha.- Jeg tenker veldig lite om det. Det spekuleres alltid, men det har gått veldig bra i det siste, og jeg tar det som en kompliment hvis de skulle være interessert. Men dette tenker jeg ekstremt lite på, sier John Carew til Nettavisen onsdag.Carew spiller for tiden for Aston Villa, og noterte seg for 15 mål for klubben denne sesongen.Manchester City ble i fjor kjøpt opp av interesser fra Midt-Østen, som har et mål om å gjøre klubben om til en av verdens største.

Nyheter
Kultur