Bruker de ÉN milliard på spillere på ÉN uke?

I hjemlig serie ble det nedtur i 2009, og i Champions League skuffet laget stort. Det skal ikke skje igjen, og nå handler storklubben som gal!

Real Madrid - Foto: Scanpix
Kultur

Real Madrid har tydelige intensjoner om å reise seg etter en noe skuffende 2009-sesong, og blar nå opp de virkelig store sedlene.I går ble det klart at AC Milans play maker Kakà er klar for spanjolene, og nå går det rykter om at Valenicas superspiss David Villa også så å si er klar for de helhvite.Skulle Villa-handelen gå i boks har Real Madrid brukt nærmere 1 milliard kroner på spillerkjøp på en uke. Kakà kostet nemlig 610 millioner kroner mens David Villa er ventet å koste 350 millioner kroner.Manchester United og Liverpool har også siklet på Villa, som har scoret 87 mål på 129 kamper for Valencia.

Nyheter
Kultur