Drillo forberedt på hetsing

- Det blir tøft der nede, og vi må være forberedt på kommentarer fra tribunen. Roping og hoiing, kanskje til og med rasistiske tilrop, sier Drillo.

Egil Drillo Olsen - Foto: Scanpix
Kultur

Egil Olsen er forberedt på kummerlige arbeidsforhold når Norge møter Makedonia i Skopje lørdag.Vi har hørt det før. Og kanskje spesielt i forbindelse med kamper spilt i Øst-Europa. Spillere blir hetset på det groveste, og verst går det ofte ut over de mørkhudene.Egil Olsen er forberedt på tøffe tak både på og utenfor banen i kampen mot Makedonia og frykter publikum kan gjøre forsøk på å påvirke kampen ved å lage kvalme.Tøft- Det blir tøft der nede, og vi må være forberedt på kommentarer fra tribunen. Roping og hoiing, kanskje til og med rasistiske tilrop, sa Drillo før den siste treningsøkten på norsk jord før ferden går østover.Både Daniel Braaten og John Carew kan få ekstra oppmerksomhet fra hjemmefansen. Det har de vist at de har taklet tidligere, men for landslagssjef Egil Olsen vil det være en ny erfaring.- Noe slikt har jeg faktisk aldri vært borti, ikke engang da jeg var manager i Wimbledon, sa «Drillo» som håper i det lengste at han unngår det også denne gangen.

Nyheter
Kultur